Ako Vase regularne AirPods slusalice nisu dovoljno luksuzne za Vas, mozete sebe pocastiti verzijom koja je prekrivena 24-karatnim zlatom.

Obmotane zutim zlatom, ove nevjerovatno skupocjene slusalice predstavljaju novu definiciju raskosa i sasvim su dovoljne za vracanje luksuzne aure u vas zivot. Sa cijenom od 5.000 dolara, Lux AirPods su ponuda brenda Brikk, a ujedno su rucno polirane, pozlacene i sastavljene kako bi bile savrsene.

Svaki par slusalica kreiran je sa maksimalnom paznjom posvecenom detaljima u modernoj laboratoriji ovog brenda u Los Andjelesu i nekoliko drugih ustanova u zemlji. Debljina pozlate Lux AirPods slusalica je 3.0 mikrona, sto je dokazano sertifikovanim testom. Ova obloga je dovoljno snazna da vam nije potrebna nikakva zastitna navlaka za njihovo koriscenje.

Brikk Lux AirPods slusalice predstavljene su u raskosnom pakovanju sa futrolom za punjenje i kablom, uz brojne detalje od zlata. Takodje, ako ne volite zuto zlato, znajte da postoji i verzija od 18-karatnog pink zlata i 950 platine.

Za kupovinu, svi modeli ce biti dostupni od Novembra ove godine.