U Sarajevu otvoren "Freey Swaileih"

U Sarajevu otvoren “Freey Swaileih”

Biznis

Restoran “Freey Swaileih” (Mala ulica, sokak) otvoren je danas u 17 sati. Ovo mjesto dodatno je obogatilo gastronomsku ponudu grada Sarajeva, a od nedjelje, 23. augusta 2020. godine, ugostit će i svoje prve goste. “Freey Swaileih” nalazi se na Ilidži, odnosno na adresi Doktora Mustafe Pintola 25. Budući da je ovaj restoran prilagođen svim dobima, sigurni smo da će privući veliki broj gostiju.

U svojoj ponudi “Freey Swaileih” nudi veliki izbor ukusnih jela iz domaće, internacionalne, ali i arapske kuhinje. Na taj će način ovaj restoran spojiti istočnu i zapadnu kuhinju. Kako su kazali iz restorana, nastojat će koristiti najkvalitetnije namirnice, a meni je pomno biran kako bi svi gosti bili zadovoljni.

Iako je kriza uzrokovana pandemijom koranavirusa pogodila sve sektore, zahvaljujući otvaranju restorana zaposleno je šest radnika koji će raditi u ovom restoranu. Na taj način vlasnik restorana Mohammad Alkhadari nastoji podržati bh. privredu u ovim teškim vremenima. Današnjem otvaranju restorana “Freey Swaileih” prisustvovale su brojne zvanice koje su uživale u ukusnoj konzumaciji hrane i pića.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *