Pjevacicu Daru Bubamaru na nastupu u Parizu napao je muskarac na cije udvaranje nije odgovorila, otkriva Janci Virag, koji je osujetio nasilnika. Nemili dogadjaj odigrao se u jednom klubu, gdje je na nju nasrnuo muskarac koji je u ruci drzao perorez.

“Bio je pripit, navalentan i bezobrazan dok je stajao ispred lokala. Non-stop je pitao kada ce da dodje Dara. Poludio je kada sam mu rekao da je vec stigla u klub i na silu je pokusao da udje. Nisam mu dozvolio i rekao sam da moze da udje samo kad se smiri”, prica mladic iz Zrenjanina koji godinama radi kao obezbjedjenje svjetskih i domacih zvijezda u francuskoj prijestonici.

Janci dodaje da je taj muskarac posle pola sata ponovo prisao, ovoga puta preklinjujuci ga da mu dopusti da udje kako bi video pjevacicu, jer je obozava.”Sve je bilo u redu, ona je pevala, a on je stajao u blizini bine. Snimao ju je telefonom, znao je svaku njenu pesmu. Slao joj je poljupce i mahao rukama da skrene paznju na sebe.

Haos je nastao kada je Dara zavrsila prvi blok pesama i krenula na pauzu. On ju je dozivao, ali ona ga od muzike nije cula i nije se osvrnula. To ga je razbesnelo, pa je krenuo za njom, a ja za njim. Na srecu, uhvatio sam ga za ruku i tada sam video da drzi perorez!

Oborio sam ga na pod, a potom izbacio iz lokala i pozvao policiju”, ispricao je Janci.