Burna proslost Eme Lapin kulminirala je kada je uhapsena u stanu sa sest kilograma droge, zbog cega sada izdrzava kaznu u pozarevackom zatvoru.

Pjevacica i bivsa ucesnica rijalitija “Parovi” Ema Lapin zelela je da postane pjevacica, zbog cega je usla u rijaliti, ali je javnosti postala poznatija po skandalima koje je pravila. Nakon sto je izasla iz rijalitija, gde je zapocjela vezu sa ucesnikom Markom Perovicem, sa kojim je u medjuvremenu raskinula, mediji su preneli vest da je zbog depresije pokusala da se ubije tako sto se nagutala sedativima i zavrsila u bolnici.

Ubrzo se Ema uplela u novu aferu – u javnost je iznela tvrdnje da je imala aferu sa vlasnikom TV “Kopernikus”, Srdjanom Milovanovicem, koji je inace decko pjevacice Jovane Tipsin. Ema je tvrdila da je Jovana za njihov odnos znala, ali da nije zelela da prihvati da ju je decko otkacio. Posle toga objavila je pesmu sa skandaloznim tekstom “Makro ima trip”, ali je ubrzo nakon toga uhapsena.

Ona je u maju prosle godine uhapsena u stanu u kojem je zivjela kada je u njemu pronadjeno sest kilograma droge spakovane u 23 paketa i jednu i kesu. Optuzena je za posedovanje i prodaju marihuane i sada izdrzava kaznu u pozarevackom zatvoru. Pisalo se de je Ema bila u donjem vesu kada joj je policija upala u stan i sve vreme se branila da nije kriva. Kako saznajemo, ona se u zatvoru ponasa bas kao i u
pritvoru.

Iako je vec dugo u zatvoru, nije navikla na uslove zivota, koje ce morati da istpi jos tri godine. S vremena na vreme zapomaze i kuka u celiji uz tvrdnje da nije kriva. Ponasa se razmazeno i cesto place i histerise. Dobija sedative koje je i ranije koristila – kaze nas izvor blizak porodici Lapinove, a koji je upucen u sve sto se sada dogadja sa njom.

Inace, ona je pred odlazak u zatvor ugasila sve profile na drustvenim mrezama, ali su u javnosti i dalje ostale fotografije obnazene Lapinove, kojima ju je ucenjivao bivsi decko.