Kontakt

sta ima kontakt

Sta Ima Kontakt 

Portal Sta Ima je osnovan u Aprilu 2018 godine  u Chicagu , zajedno sa petoricom novinara i web dizajnera sa Ex Yu podrucja ( Chicago, Sarajevo, Kiseljak, Vinkovci, Beograd ) koji proizvode vijesti, informativni, sportski, zabavni i obrazovni sadržaj, trudeci se da sadrzaj a posebno Vijesti sa politicke i estradne scene predstave svojim citaocima onakvim kakve zaista jestu. Objektivno i istinito.Svi administratori Sta Ima portala ne pripadaju niti jednoj politickoj stranci u svojoj zemlji, i svi su prosli antikoruptivne treninge za novinarstvo i poduzetnistvo od Transparency International.Takodje, clanovi smo International Federation of Journalist.

Zahvaljujući profesionalnom timu novinara  i uz pomoć napredne digitalne tehnologije, Sta ima Vam pruža tačne i blagovremene informacije.Uvijek smo u potrazi za mladim i talentovnim ljudima sa raznih podrucja bivse YU koji bi svoje tekstove/fotografije slali na objavljivanje nasem portalu. Ukoliko smatrate da ste Vi prava osoba za nas team , molimo Vas da nas kontaktirate putem E Mail forme .

Sta Ima portal je vlasnik Websajta Sta Ima Chicago koji svoj urednicki pristup ima u SAD, a kome je postavljeno za cilj blagovremeno , tacno i precizno informisanje o kulturnim desavanjima u gradu Chicago ( Koncerti, Restorani, Turneje), za sve ljude sa Ex.Yu podrucja koji zive i rade u Chicago.Na staimachicago.us mozete se informisati kada, gde, i u koje vreme mozete sebi pronaci zabavu i opustiti se sa svojim zemljacima.

Sta Ima Kontakt :

– Pišite nam Sta Ima u Vašoj zajednici,  mi ce mo Vaše dogadjaje Besplatno Objavljivati.

– Pošaljite Nam Vašu sugestiju kako da poboljšamo portal Sta Ima.

– Inicirajte poslovnu saradnju sa portalom Sta Ima.

– Raspitajte se o uslovima prodaje reklamnog prostora na portalu Sta Ima.

 

Molimo Vas unesite tačnu E-mail adresu prilikom popunjavanja formulara jer u suprotnom nećemo biti u mogućnosti da Vam odgovorimo.

Podijeli