Bebek objavio spot

Bebek objavio spot “Učini me sretnim”

Kultura

Popularni roker Željko Bebek objavio je novi spot za pjesmu “Učini me sretnim”. Mnogi poštovaoci njegovog lika i djela okarakterisali su ovaj spot kao najemotivniji u njegovoj karijeri.

“Kad me ne bude, ne tuguj mala moja, stavi svoj osmijeh na lice i opet učini me sretnim”, poruka je pjesme “Učini me sretnim”. Spot je snimljen pod rediteljskom palicom Sandre Mihaljević koja je kazala kako je zahvalna porodici Bebek koja je za ovaj spot ustupila svoje privatne snimke.

“Zahvalna sam porodici Bebek što su mi dali svoje privatne snimke i tako me pustili u svoj život. Pokušala sam proći kroz sve trenutke njihovog zajedničkog života. Divna su porodica, toliko iskreni i topli i trudila sam se da se to osjeti i u spotu”, objasnila je Mihaljević.

Stihovi pjesnika Željka Pavičića toliko su drinuli Bebeka da je tekst sa snimanja ispisan rukom uokvirio za uspomenu baš kao i komad ogledala iz spota. Branimir Mihaljević, dugogodišnji Bebekov saradnik, inspiriran Pavičićevim stihovima napisao je muziku i uradio aranžman.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *