Goran Bogdan

Goran Bogdan u ekipi “Vreme zla”

Kultura

Popularni hrvatski glumac Goran Bogdan je na svom Instagram profilu najavio novi projekt. Naime, kako je otkrio na svom Instagram profilu, riječ je o seriji “Vreme zla” koja će se emitirati na televiziji Nova S.

“Sredio sam se danas za početak snimanja. Takva su vremena vele. Vreme zla. No, ne boj se. To je samo naša nova serija ili to je samo to vrijeme. Džaba mi/nam zamišljenost. Bio zamišljen ili premišljen, vrijeme teče. Uskoro serija ‘Vreme zla’ na televiziji Nova S”, najavio je Bogdan.

Ovu vijest mnogi Bogdanovi fanovi su dočekali s oduševljenjem, što su mu i poručili u komentarima. “Divno. Drago mi je što si u toj ekipi. Sretno”, jedan je od komentara na Instagramu.

“Vreme zla” radi se prema trilogiji romana Dobrice Ćosića “Grešnik”, “Otpadnik” i “Vernik”. Scenarij za petnaest epizoda napisala je Sanja Milosavljević, a projekt režira Ivan Živković. Snimanje će trajati do kraja godine, a premijera serije planirana je na jesen 2021. godine.

Podsjećamo, Bogdan će se ove godine pojaviti u programu Pretpremijere serija Sarajevo Film Festivala. Serija “Močvara” u kojoj glumi jednu od glavnih uloga, bit će pretpremijerno prikazana u sklopu 26. izdanja SFF-a.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *