Tom Kruz

Kruz snima sedmu “Nemoguću misiju”

Kultura

Američki glumac Tom Kruz počeo je u Rimu snimanje sedmog nastavka filma “Nemoguća misija”, u režiji Kristofera Mekkarija, saopštila je danas skupština grada Rima. Film će biti sniman u različitim dijelovima istorijskog centra Rima, uključujući ulice Via dela Tribuna Kampitelji, Via Korado Riči, Imperial forum, prenose agencije.

Prvi dan snimanja obaviće se nedaleko od kastela Sent Anđelo, nedaleko od Vatikana i u popularnoj Mondi četvrti. “Glavne međunarodne produkcije nastavljaju da biraju Rim. Nakon ukidanja karantina, samo u periodu od juna do avgusta primili smo 596 zahtjeva filmskih produkcija za snimanja, što je više nego prošle godine kada smo dobili 583 zahteva”, navodi se u saopštenju.

Film “Nemoguća misija 7” je akcioni film koji već treći put režira Mekkari, a osim Kruza u filmu ponovo glume Henri Černi, Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, dok se od novih lica pojavljuju Hejli Otvel, Pom Klementif, Esai Morales.

Premijera sedmog nastavka popularnog filmskog serijala trebalo bi da bude 19. novembra sljedeće godine, a osim u Rimu delovi filma snimaće se u Veneciji i dijelovima Poljske.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *