Mostar Summer Fest

Mostar Summer Fest

Kultura

Mostar Summer Fest vraća dašak festivalske energije u grad na Neretvi. Naime, 7. novembra u dvorištu Sveučilišne biblioteke održat će se jednodnevno izdanje festivala na kojem nastupaju Let 3, After Affair i sve uspješniji mostarski bend Elliot.

“Pedeset sretnih dobitnika koje izvučemo putem nagradne igre na društvenim mrežama imat će priliku uživo pratiti festival potpuno besplatno, te se na taj način prisjetiti u ovom ‘novom normalnom’, onog starog, koje nam svima nedostaje”, saopćili su organizatori.

Također, za sve one koji ne budu mogli uživo biti na festivalu, omogućen je online prijenos na službenom Facebook profilu Mostar Summer Festa, a snimanje vrhunskom opremom bez sumnje će u svaki dom donijeti festivalsko ozračje.

“U najtežim situacijama važno je održati pozitivnu energiju i usmjeriti je u pravom smjeru stoga je organizacijski tim festivala vrijedno radio kako bi ljubitelji dobre glazbe, festivalske vibre i sigurnog druženja, i u ovakvim vremenima osjetili dio Mostar Summer Festa”, zaključili su organizatori.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *