film o James Bondu

Novi film o James Bondu

Kultura

Apple, Netflix i drugi streaming servisi zainteresovani su za otkup filma “No Time to Die”, najnovnijeg ostvarenja o James Bondu koje je trebalo biti prikazano u aprilu ove godine.

MGM, studio koji potpisuje produkciju filma, navodno je izgubio približno 50 miliona dolara zbog pomjeranja premijere ovog filma. Uprkos velikom finansijskom gubitku, glasnogovornik MGM-a tvrdi kako nemaju namjeru prodati film.

“Ne želimo komentarisati glasine. Film nije na prodaju. Premijera je pomjerena za april 2021. godine jer želimo omogućiti filmoljupcima da u ovom ostvarenju uživaju na najbolji mogući način – u kinima”, kratko je prokomentarisao glasnogovornik MGM-a za Variety.

Paramount, Sony i druge velike produkcijske kuće već su zaradile desetine miliona tako što su streaming servisima prodali neka od najnovijih ostvarenja.

Međutim, nekolicina izvora tvrdi kako se ipak razmatra opcija prodaje filma te kako su već pokrenuti neki pregovori. Prema ovim tvrdnjama, MGM vrijednost filma procjenjuje na 600 miliona dolara.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *