Počinje "Jesenja sonata"

Počinje “Jesenja sonata”

Kultura

Treće izdanje Internacionalnog muzičkog festivala “Jesenja sonata” u Kulturnom centru Banski dvor večeras, sa početkom u 20 časova, otvoriće nastup kamernog orkestra “Kamerata akademika” iz Srbije. Pored ovog eminentnog sastava, na festivalu će koncerte održati: “Trio aura” iz Makedonije, “Papandopulo kvartet” iz Hrvatske, Ivan Otašević i Natalija Mladenović iz Republike Srpske i Srbije te “Ansambl renesans” iz Srbije.

“Iako će festival obuhvatiti koncerte renomiranih muzičkih sastava i izvođača, zahvaljujući menadžerskim aktivnostima ustanove te podršci pokrovitelja i sponzora, organizator je obezbijedio pristupačnu cijenu festivalske ulaznice za svako koncertno veče koja iznosi pet KM”, rekao je Mladen Matović, direktor Banskog dvora. On otkriva da će sala Banskog dvora, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, moći da primi do 108 posjetilaca

“Banski dvor potrudio se da za sve one koji ne uspiju doći do festivalske ulaznice obezbijedi live stream, tj. direktan prenos svake festivalske večeri na zvaničnom YouTube kanalu Banskog dvora”, kaže Matović.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *