Severina

A što vi radite dok pada kiša?

Magazin News

Severina je u posljednje vrijeme veoma aktivna na Instagramu, a danas je s fanovima podijelila kako će provesti veče. Naime, pjevačica je objavila selfie i u opisu otkrila da večeras ponovno ide u studio, gdje radi na novom albumu.

“Muzika okuplja ljude. Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša”, upitala je Severina svoje pratitelje. “Dok čekamo nove pjesme, slušamo stare”, “Ne možemo dočekati”, “Pijemo kavu i gledamo stožer”, “Jedva čekam. Stari album mi već preskače”, samo su neki od komentara.

Objavu je komentarisala i dizajnerica Matija Vujica. “Ja upravo završila svoju novu, i jedva čekam čuti tvoju. Možemo koncert za prijatelje, u mene stane 37,5 ljudi, ja sam ono pola”, našalila se Matija. “Hahaha, može, kod mene ćemo ih isto nagurati desetak”, odgovorila je Severina.

Severina je potiče iz radničke porodice zbog čega nije verovala da će postati poznata, ali njen talenat je ipak došao do izražaja. Od malih nogu je bila zainteresovana za muziku, ples, glumu i klavir. Bila je član KUD-a Mozaik i gospođa Lepa Smoje joj je dodelila ulogu Karmele u mjuziklu „Frane Štrapalo“. Kasnije je počela da peva u grupi Treća smena i da niže prve nagrade na takmičenjima, od kojih je jedna sa Studentskog leta gde je proglašena za najbolju pevačicu.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *