Adam Levine

Adam Levine prodao imanje

Magazin News

Frontmen grupe Maroon 5, Adam Levine (40), prodao je svoje imanje u Beverly Hillsu za 45 miliona dolara. Iako je tržište luksuznih nekretnina u Los Angelesu doživjelo značajan pad, Levine je svoje skupocjeno imanje prodao za svega pet sedmica.

Imanje te veliku kuću sa sedam spavaćih soba Levine je kupio u martu 2018. godine za 34 miliona eura. Naravno, prethodno je pjevač uložio dosta novca u renoviranje unutrašnjosti i okoline kuće, što ga je koštalo oko 8 miliona eura.

Imanje je navodno kupila poznata TV voditeljica Ellen DeGeneres, a prethodno ju je Levine koristio kao ličnu rezidenciju zajedno sa suprugom, modelom Behati Prinsloo (31) i dvoje djece.

Kuća je izgrađenja 1933. godine u tradicionalnom američkom stilu iz tog vremena. Posjeduje sedam spavaćih soba, osam kupatila, dodatne prostorije koje uključuju kućno kino i medijsku sobu, teretanu i dvije kuhinje. Tu je i objekt koji služi za goste.

Dečak Adam je rođen u Los Anđelesu. Michael je njegov brat. Roditelji su razvedeni, imaju nove porodice. Adam je imao još dve polusestre i brata. Otac budućeg pevača trenirao je košarkaški tim, u kojem je bio Adam. Dečak je dobro radio, što mu je pomoglo da stekne samopouzdanje. Ljubav prema ovom sportu je ostala do sada. Ide na navijače za “Los Angeles Lakers”.

Dok je učio u školi, Levin se sastao sa momcima, koji su kasnije zajedno sa Adamom organizovali muzičku grupu. Prvi put su nastupali na privatnoj klubskoj zabavi 1995. godine. Grupa se zvao “Kara's Flowers”.
Početak pevačke karijere Adam Levin. Godine 1997. Kara's Flowers potpisali su ugovor sa Reprise Records. Iste godine je objavljen njihov prvi album, ali nije postao popularan. Takođe, momci su učestvovali kao gosti u jednoj epizodi osme sezone Beverly Hillsa. Nakon što Reprise Records prekine ugovor sa njima, Adam je otišao na koledž, gdje je studirao šest semestara.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *