Adele šalama oduševila

Adele šalama oduševila

Magazin News

Popularna pjevačica Adele našla se u ulozi voditeljice emisije “Saturday Night Live” i odlično se snašla na “novom poslu”. Šalila se na račun izgubljenih kilograma, a svoje fanove je razočarala informacijom da album još uvijek nije gotov.

Priznala je da je imala veliku tremu jer pjeva i vodi SNL i da bi joj bilo mnogo lakše da ima periku i čašu vina u ruci. Posljednji put se na američkoj televiziji pojavila 2017. godine. “Zbog COVID restrikcija morala sam putovati ‘light’ zato sam ponijela samo pola sebe. Znam da izgledam drugačije nego zadnji put kad ste me vidjeli” našalila se Adele.

Davne 2008. godine je bila muzički gost u ovoj emisiji a samo dan nakon gostovanja njen album prvijenac pod nazivom “19” zasjeo je na vrh američkih ljestvica, dok je pjesma “Chasing Pavements” postala veliki hit. Adele je tokom emisije glumila udavaču u popularnoj emisiji “The Batchelor” koja je stalno prekidala snimanje pjevanjem svojih hitova, duha koji je zaposjeo vilu, te Engleskinju koja je opsjednuta bojankama.

Britanska zvijezda emisiju je posvetila onima koji su na prvoj liniji u borbi protiv pandemije koronavirusa, a neki od njih su pozvani da budu u publici.

Podijeli

1 thought on “Adele šalama oduševila

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *