Alyssa Milano

Alyssa Milano pozitivna

Magazin News

Američka glumica Alyssa Milano pozitivna je na antitijela COVID-19, nakon dva negativna testa, a na testiranju je ustrajala jer se ranije ove godine jako razboljela te još mjesecima vuče neke od posljedica. Svoj rezultat Alyssa je podijelila na Instagramu, kazavši da je imala svaki simptom koronavirusa ranije ove godine, ali su joj rezultati bili negativni dok je bila bolesna.

Objavila je svoju fotografiju na kojoj nosi masku s kisikom. “Ovo sam ja 2. aprila, nakon što sam već dvije sedmice bila bolesna. Nikad prije nisam bila tako bolesna. Sve me boli. Izgubila sam njuh. Osjećala sam kao da mi slon sjedi na prsima. Nisam mogla disati. Nisam mogla zadržati hranu u sebi, Izgubila sam 4,5 kilograma u dvije sedmice. Bila sam zbunjena. Imala sam blago povišenu temperaturu. A glavobolje su bile prestrašne”, napisala je.

U takvom stanju, glumica se testirala na koronavirus, ali su rezultati bili negativni isto kao i njen test na antitijela kojem se podvrgnula nakon što joj je bilo malo bolje, piše CNN.

Međutim, kako tvrdi Milano i dalje je nastavila život s nekim uznemirujućim simptomima. A sve to traje, tvrdi glumica, već četiri mjeseca, zbog čega je odlučila provesti još jedno testiranje na antitijela u krvi.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *