Ana Mihajlovski

Ana Mihajlovski se vratila bivšem?

Magazin News

Voditeljka Ana Mihajlovski do prije par mjeseci je punila naslovne strane srpske štampe zbog veze s glumcem Vukom Kostićem. Sada će zbog veze s bivšim mužem! Ana se navodno pomirila s bivšim suprugom Mirkom Grubinom, od kojeg se razvela 2016. godine.

“Mirko i Ana su nakon razvoda ostali pravi prijatelji. Nisu se viđali svakodnevno, ali su bili u kontaktu”, rekao je neimenovani izvor i dodao:

“Prije otprilike pet mjeseci odlučili su da se pomire i da su zaista jedno za drugo. Vrijeme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Mirko i Ana funkcionišu i da možda i nije trebalo da se razvode”.

Mediji su u aprilu pisali da su Ana Mihajlovski i Vuk Kostić raskinuli, a kako se tada pisalo, vezu su prekinuli kako bi se posvetili svojim porodicama, Ana djeci, Vuk majci.

Iz biografije – 2001. godine je započela voditeljsku karijeru u emisiji „Zvučnik“ koja se prikazivala na kanalu YU Info. 2003. godine Ana je potpisala ugovor sa Emoušn produkcijom (Emotion production). Sa Milanom Kalinićem je vodila „Leteći start“, „48 sati svadba“ i muzički festival Sunčane Skale koji se održava u Herceg Novom. Od 2004. do 2006. godine je sa Marijanom Mićić učestvovala u rijaliti seriji „Jednostavan život“ koja je rađena po ugledu na američku verziju „The simple life“.

Od 2007. do 2013. godine je bila jedna od voditeljki rijaliti programa „Veliki brat“. 2008. godine je sa Nikolinom Pišek, Milanom Kalinićem i Draganom Marinkovićem Macom vodila „Operaciju trijumf“, šou u kome su se takmičili muzički talenti sa naših prostora. 2012. godine je bila voditeljka „Noćnog TV projekta“, a sa glumcem Zlatkom Rakonjcem je vodila zabavnu emisiju „Ana i Rakonjac večernja TV dostava“ koja je skinuta sa programa zbog lošeg rejtinga.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *