Ariana Grande ozbiljno bolesna

Magazin

Američka pop zvijezda Ariana Grande morala je prekinuti turneju “Sweetener” kako bi se posvetila svom zdravlju. Ona je jučer na Instagramu objavila da je bolesna, a fanovima je otkrila da “osjeća veliku bol” još od nastupa u Londonu.

Popularna pjevačica je rekla da joj je glas zvučao dobro, ali da zbog bolesti nije mogla disati na pozornici te je već tada posumnjala da će moći nastaviti s koncertnim aktivnostima. Danas je poručila da joj se stanje pogoršalo i da će morati otkazati nastup u Lexingtonu u Kentuckyju.

Iako još uvijek nije sigurna šta je uzrokovalo njene zdravstvene probleme, obećala je fanovima da će im se javiti “čim otkrije šta joj se dešava s organizmom”. Priznala je da je bolest bez dijagnoze grozan osjećaj, ali da ne može gutati niti podići glavu.

Muzičku karijeru započela je 2011. godine, nakon što je napisala muziku za „Victorious“. Od tada je izdala četiri albuma koja su dospela na prvo mesto Billboard 200 lestvice. Njen novi album Thank U, Next se očekuje krajem 2018. godine. Njeni glavi singlovi sa albuma su svi dospeli na prvih pet mesta Billboard Hot 100 lestvice, što je čini prvom umetnicom u istoriji ove lestvice kojoj je to pošlo za rukom. U toku karijere, osvojila je tri American Music nagrade, tri MTV Europe Music nagrade, dve MTV Video Music nagrade, kao i četiri Grammy nominacije.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *