Arijana Grande

Arijana Grande pokazala svoje pse

Magazin News

Ako ste poznata ličnost i ne pokažete svog novog partnera na Instagramu, ta veza kao da ne postoji. A sada su pjevačica Arijana Grande i Dalton Gomez postigli ovu “prekretnicu” u svom odnosu – ozvaničili su vezu na Instagramu, prenosi B92.

Iako možete da potvrdite da su ovo dvoje potvrdili svoju romansu kada se Dalton pojavio u pjevačicinom spotu za “Stuck with U”, ali ustanovili smo da se ništa ne računa dok ne objavite par selfija na društvenim mrežama. Pjevačica pozira sa ovim agentom za prodaju nekretnina na slatkoj fotografiji pored bazena svoje predivne kuće kako bi obilježila svoj 27. rođendan. Takođe je podelila niz snimaka svojih pasa i svog najboljeg prijatelja Daga Midlbruka.

Muzičku karijeru započela je 2011. godine, nakon što je napisala muziku za „Victorious“. Od tada je izdala četiri albuma koja su dospela na prvo mesto Billboard 200 lestvice. Njen novi album Thank U, Next se očekuje krajem 2018. godine.

Njeni glavi singlovi sa albuma su svi dospeli na prvih pet mesta Billboard Hot 100 lestvice, što je čini prvom umetnicom u istoriji ove lestvice kojoj je to pošlo za rukom. U toku karijere, osvojila je tri American Music nagrade, tri MTV Europe Music nagrade, dve MTV Video Music nagrade, kao i četiri Grammy nominacije.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *