Jadranka Barjaktarović

Barjaktarović: Na lijekovima sam

Magazin News

Na meti žestokih kritika našla se pjevačica Jadranka Barjaktarović nakon nastupa u Podgorici, kada je pjesmu Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa” otpjevala sa izmijenjenim tekstom, pa se holom gdje je nastupala orilo “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”. Pjevačica se tim povodom oglasila i istakla da joj je mnogo teško zbog svega što se dogodilo, te da, kako tvrdi, nije imala loše namjere.

“Sama sam pala, sama se ubila. Jako mi je žao zbog cijele situacije, otkako se to desilo nisam pri sebi i ne osjećam se uopšte dobro. Pijem lijekove da se smirim. Ja imam toliko prijatelja u Srbiji, da nikako ne bih mogla da išta loše za njih kažem. Teško mi je ne znam gdje sam, nažalost sad nema nazad. Ja nisam ničija, ja ne pjevam nikome, ja pjevam samo za narod. Nadam se da će jednog dana proći sve ovo”, rekla je Jadranka, a onda prokomentarisala i to što su je kolege osudile: “Čula sam sve, ali svako ko me zna, zna da volim i Srbiju.”

Pjevačica i nekadašnja takmičarka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Jadranka Barjaktarović, pjevala je u Podgorici stihove: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara, a sada se na ovu temu oglasila i njena koleginica Goca Božinovska.

Goca je navela da je sa Jadrankom u prijateljskim odnosima, te da Barjaktarovićeva ima pravo da radi šta misli da je ispravno. “Svako ima pravo na svoj izbor. Ona je iz Crne Gore, ali je najviše novca zaradila u Srbiji. Poznajem je dugo, baš je volim, mislim da nije zla i da nije imala zlu namjeru”, navela je Božinovska.

“Pevači kad idu da pjevaju po bijelom svetu, pjevaju za novac i često poneseni atmosferom urade ili otpjevaju nešto što može kasnije loše da se protumači. Kad su tezge u pitanju, nema tu mnogo rodoljublja”, dodala je Goca o koleginici.

Podijeli

2 thoughts on “Barjaktarović: Na lijekovima sam

  1. Nikad ništa inteligentnom od nje nisam čula. Drago mi je što vazda “poštene” muslimanke I crnogorke ipak na kraju pokažu ko su iza fasade poštenja i dobrote. U principu briga me nebitna pevaljka muzike koju ne slušam nego je komentarišu moji prijatelji reko da vidim o čemu se radi. Ja verujem da je glupača pevala bez namere i razmišljanja a kalkulisala je za lovu to sigurno. Milo presednik čast je svakoj lojalnoj građanki bez mozga i da mu popuši a kamo li da peva protiv Srba. Tresla se gora rodio se miš. 🤢🤢🤢🤢

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *