Naomi Kempbel

Bivši tužio Naomi Kempbel

Magazin News

Manekenka Naomi Kempbel će na sudu morati da dokaže da svom bivšem dečku, ruskom biznismenu Vladislavu Doroninu nije ostala dužna milionski iznos novca. Ruski biznismen Vladislav Doronin koji je bio u dugogodišnjoj vezi sa poznatom svjetskom manekenkom, Naomi Kempbel, podnio je tužbu protiv svoje bivše djevojke jer mu ona, kako tvrdi, nije vratila novac koji joj je pozajmio. Tačan iznos za sada nije poznat, kako navodi Insajder.

Ruski biznismen tvrdi, kako osim novca, Naomi ne želi da mu vrati i neke predmete koji vrijede oko tri miliona dolara, a koje je uzela od njega. Doronin je svoje bogatstvo sagradio na nekretninama, a danas je vlasnik i predsjednik uprave “Aman rizortsa”. Nije poznato ni zašto se poslije sedam godina odlučio da podnese tužbu i traži da mu bivša djevojka vrati novac.

Doronin i manekenka su bili u vezi od 2008. do 2013. godine. Tada ju je obasipao poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom ostrvu Kleopatra u Turskoj. O novonastaloj situaciji manekenka se još nije oglasila u medijima, mada ovo nije prvi put da se našla u centru skandala.

Iza sebe ima nekoliko incidenata, između ostalog i napad na paparaca koji je pokušao da je snimi na Siciliji tokom odmora sa Doroninom. Udarila ga je torbicom po glavi, ogrebala mu oko, zbog čega je bila osuđena uslovnu kaznu od šest mjeseci zatvora.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *