Bojana Maljević zaražena

Bojana Maljević zaražena koronom

Magazin News

Glumica i producentkinja Bojana Maljlević pozitivna je na koronavirus, i kako je napisala na Tviteru, ima obostranu upalu pluća izazvanu ovom infekcijom.

“Iz ugla osobe sa obostranom upalom pluća, izazvanom Covid-19, većina stvari o kojima pišete deluje potpuno nebitno. Ipak, ima onih koji nikada ne zanemaruju suštinu i detalje, spasonosne za razvijanje zdrave inteligencije i neophodnog humora. Čuvajte se”, napisala je glumica na Tviteru, prenosi Nova.rs.

Glumici su ispod ovog statusa pratioci na pomenutoj društvenoj mreži uputili reči podrške i želje za brzo ozdravljenje.

Sa šest godina je glumila u TV serijalu Serija o bojama. Postala je poznata glumeći glavnu žensku ulogu u filmu Bulevar revolucije iz 1992. Igrala je u mnogim televizijskim serijama a najpoznatija je po ulozi u televizijskoj seriji Otvorena vrata gde je glumila Anu Anđelić, igrala je i u nekoliko pozorišnih komada na beogradskim scenama.

Bojana Maljević je bila producent filmova Do koske i Sestre, čija je tema trgovina ljudima. U animiranom filmu Ledeno doba 2 bila je reditelj sinhronizacije. Bila je osnivač i urednik nacionalne televizije za decu i mlade Happy TV.

Podijeli

1 thought on “Bojana Maljević zaražena koronom

Komentariši