Bredli Kuper uživa

Bredli Kuper uživa

Magazin News

Holivudski glumac i producent Bredli Kuper posao je proteklih nekoliko sedmica stavio po strani i potpuno se posvetio kćerkici Lei De Seine iz veze s bivšom partnericom Irinom Šajk.

Brižan tata kćerkicu je odveo u šetnju u obližnji park, nedaleko od svog stana u elitnom dijelu Njujorka. Zaigrana dvogodišnjakinja bila je odjevena tipično za djevojčice, u ružičastu kombinaciju, dok je svom slavnom tati na glavu stavila rajf u istoj boji, a on se nije nimalo bunio, već ga je ponosno ostavio na glavi.

I tata i kći obzirno su, slijedeći upute nadležnih službi u svojoj zemlji, nosili na licu maske kako bi se zaštitili od potencijalnih zdravstvenih opasnosti.

Podsjetimo, Irina i Bredli odlučili su se razići prošle godine, nakon gotovo pet godina zajedništva, no nastavili su se zajedno brinuti o svojoj malenoj nasljednici.

Bredli Kuper – jedan od najsjajnijih stanovnika Holivuda. Mnogi kolege na glumačkoj radionici govore o njemu ovako: “Nikada nisam sreo muškarca koji je šarmantniji od njega!” Iskrivljena igra, atraktivan izgled i pada sreće – ovi izrazi predodređuju kreativni uspjeh američkog glumca. Najpoznatija uloga glumca je nesrećni verenik Phil iz komedije “The Bachelor Party in Vegas”, ali njegova filmografija uključuje i druge izvanredne radove, ne samo u komedijskom žanru.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *