Britney Spears

Britney Spears s ocem na sudu

Magazin News

Poznata pjevačica Britney Spears prolazi kroz teško razdoblje u kojem na sudu pokušava riješiti situaciju sa svojim ocem koji je prije 12 godina, kada je pjevačica doživjela nervni slom, preuzeo starateljstvo nad njom.

Pjevačica želi ponovo imati kontrolu nad svojim finansijama i samostalno donositi odluke i za to se na sudu bori uz pomoć svog advokata Sama Inghama. Svjetski mediji navode da prema izjavama koje je dao na sudu, advokat baš i ne pomaže svojoj klijentici, piše TMZ.

TMZ je navodno došao u posjed dokumenta sa suda u kojem piše da je Ingham za Britney rekao da je ona poput pacijenta u komi i da je to najbolji način na koji može opisati njeno mentalno stanje. Zbog toga smatra da Britney mora imati advokata koji će je zastupati jer, prema njegovom mišljenju, pjevačica nije sposobna samostalno potpisati neki dokument.

Fanovi Britney Spears već su neko vrijeme zabrinuti za nju. Zbog toga su pokrenuli na društvenim mrežama pokret pod hashtagom #FreeBritney. Njen otac je s druge strane kazao da želi samo najbolje za svoju kćerku.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *