slavne ličnosti

Brojne slavne ličnosti: Uspjeli smo

Magazin News

Ricky Martin, Samuel L. Jackson, Sharon Stone, John Legend i Chhristy Teigen, samo su neki od poznatih ličnosti koje su proslavile pobjedu Joea Bidena i Kamale Harris na američkim predsjedničkim izborima. Radost zbog novog predsjednika i potpredsjednice Amerike, brojne slavne ličnosti su pokazale na Instagramu objavljujući videoklipove i fotografije, među kojima je bilo i onih originalnih koje su aludirale na stvari koje smetaju mnogim pristalicama republikanca Donalda Trumpa.

Jedna od takvih objava bila je i fotografija glumca Samuel L. Jacksona. Naime, on je na Instagramu objavio komičnu fotografiju na kojoj se nalazi on iz neke od scena na filmu, a iznad koje stoji šaljiva, ali snažna poruka.
“Oni nisu stvarno ljuti na Joea, oni se ljute zbog te boje”, napisano je iznad fotografije aludirajući na sve one koji podržavaju Trumpa, ali i na to da Biden ne pravi rasnu razliku.

Samuel L. Jacksonu su se u čestitkama Bidenu pridružile i ostale kolege i kolegice među kojima su Sharon Stone i Chelsea Handler. Sharon Stone je i ranije otvoreno podržavala Bidena, a nakon proglašenja njegove pobjede na izborima, objavila je video kada je Barack Obama proglašen za predsjednika Amerike zahvaljujući državi i cijeloj naciji jer je demokratija pobijedila.

“Objavljujem ovaj video jer želim da naša nacija vidi i čuje kakvo dostojanstvo imamo kada se demokratija čvrsto drži”, napisala je Sharon Stone u opisu videa. I glumica Chelsea Handler nije krila zadovoljstvo zbog Bidenove pobjede pa je objavila fotografiju naslova iz New York Timesa gdje piše da je “Biden pobijedio Trumpa”, a uz nju je stavila i prikladan opis.

“Uradili smo to. Sada je demokratija na sceni i jedni drugima zbog toga trebamo zahvaliti. Podržimo jedni druge i odvedimo našu zemlju u sljedeće poglavlje, naš posao nije završen”, poručila je Handler. Svoju radost zbog ishoda izbora pjevačica i glumica Jennifer Lopez je pokazala objavljujući video s jednog od svojih nastupa na kojima pleše navodeći “kako je trenutno u takvom raspoloženju zbog pobjede Joea Bidena i Harris.

Podijeli

Najčitanije

Ocjena
5

5 thoughts on “Brojne slavne ličnosti: Uspjeli smo

  1. Ne postoji Bajden. Postoji duboka drzava na celu sa americkim demokratama koja je bezocno i retardirano na ocigled svih i svakog, pokrala izbore u Americi. Mediji ne proglasavaju predsednika, to radi Ustavni sud Amerike. i da li stvarno mislite da ce oko 100 miliona Amerikanaca koji su glasali za Donalda J Trampa prihvatiti ovu kradju?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *