Čola zapalio Arenu

Magazin

U dupke punoj Štark Areni u Beogradu, Zdravko Čolić održao je četverostani koncert dokazujući da s pravom nosi epitet najveće regionalne muzičke zvijezde. Koncert je otvorio pjesmom “Produži dalje”, a publika je već na prve taktove ove pjesme Čolu pozdravila ovacijama.

Nakon što je pozdravio Beograđane, ali i raju iz cijele regije koja se zbog ovog koncerta zaputila u glavni grad Srbije, nizali su se mnogobrojni hitovi koji su obilježili višedecenijsku karijeru Zdravka Čolića.

“Noć mi te duguje”, “Kristina” “Glavo luda”, “Krasiva”, “Oj devojko selen velen”, “Ružice moja”, “kuća puna naroda” i “Ničeg nije bilo između nas” samo su neki od hitova koje je publika pjevala uglas s popularnim pjevačem. Ipak, mnoge je najviše obradovala izvedba pjesama “Zelena si rijeka bila” i “Čaje šukarije” koje Čola dugo vremena nije uživo izvodio.

Ovo je prvi od pet koncerta koje će Čola održati u beogradskoj Areni. Zanimljivo je da je jedina zvijezda s Balkana koja je uspjela napuniti četiri Arene i organizovati peti koncert. Drugi koncert u najvećoj hali na Balkanu bit će održan večeras, treći i četvrti zakazani su za 14. i 15. decembra, dok će peti koncert biti održan 27. decembra.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *