Dakota Johnson

Dakota Johnson pokrenula “lavinu”

Magazin News

Popularna 31-godišnja glumica Dakota Johnson pokrenula je nove špekulacije o zarukama nakon što je viđena s luksuznim zelenim prstenom na “zaručničkom prstu”.

Zvijezda erotske trilogije “Pedeset nijansi sive” i kćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona viđena je u zapadnom Hollywoodu, gdje se rijetko pojavljuje. Zeleni prsten bio je tema brojnih američkih medija, iako je glumicu zbog maske na početku bilo teže prepoznati, piše Cosmopolitan.

Naime, glumica je lice prekrila crnom maskom i velikim, tamnim naočalama kako bi se zaštitila od koronavirusa, a na sebi je imala sivu trenerku i crnu bundu.

Dakota je u dugogodišnjoj vezi s muzičarom Chrisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay. Ovaj 43-godišnjak je poznat i kao bivši suprug Gwyneth Paltrow s kojom ima dvoje djece.

Devojka je rođena u Teksasu, u porodici glumaca. U njenoj krvi se mešaju mnoge različite nacionalnosti – Norvežani, Englezi, Šveđani i Nemci. Njen tata – Don Džonson, serijski glumac koji je takođe igrao sekundarne uloge u nekoliko poznatih traka: Željezarski kup i Đango, koji je ostao bez Quentina Tarantina. Dakotaova mama je Melanie Griffith, zvezda američke kinematografije devedesetih.

Roditelji Dakote Džonsona upoznali su se kada je Don imao 22, a Melanie 14. Razlika u godinama nije uznemiravala nijednog rođaka. Počeli su da se daju, a kada je Griffith napunio 18 godina, udali su se. Vjenčanje nije trajalo dugo – 1980. udala se za Stephena Bauera (Manolo Riviera iz “Scarface”). Međutim, 1989. Melanie se ponovo sjedinila sa Džonsonom i rodila devojčicu od njega.

Podijeli

2 thoughts on “Dakota Johnson pokrenula “lavinu”

Komentariši