Demi Lovato

Demi Lovato prekinula zaruke

Magazin News

Samo dva mjeseca nakon što je na Instagramu najavila kako se planira udati za glumca Maxa Ehricha, Demi Lovato prekinula je zaruke i objavila novu pjesmu “Still Have Me”, pišu agencije. “Bilo im je teško donijeti tu odluku, ali su se ipak odlučili razići i nastaviti svako svojim putem”, rekao je izvor blizak paru za People

Prema informacijama koje prenosi Insider, Lovato je prekinula zaruke jer je počela sumnjati u glumčeve namjere. Kako navode američki mediji, Ehrich je želio unaprijediti svoju karijeru kroz pojavljivanje u javnosti sa poznatom pjevačicom i glumicom.

Samo šest dana nakon prekida Lovato je objavila novu pjesmu “Still Have Me”. Podsjetimo, Lovato i Ehrich vjerili su se u julu nakon četiri mjeseca veze. Vijest je iznenadila i obradovala njihove obožavatelje, a par ju je saopćio preko društvene mreže Instagram.

Demetria Devon Lovato ili kraće Demi Lovato (Demetria Devonne Lovato) je američka pop pevačica i glumica. Popularnost je stekla kroz serije i filmove emitovane na Diznijevom programu, da bi kasnije razvila i uspešnu muzičku karijeru. Kao dete je debitovala na malim ekranima u seriji „Barni i prijatelji“ (Barney & Friends), a među tinejdžerske zvezde je vinula uloga Miči Tores (Mitchie Torres) u filmu „Rok kamp“ (Camp Rock).

Rođena je 20. avgusta 1992. godine u Albukerkiju, Novi Meksiko, a živi i radi u Los Anđelesu. U karijeri je osvojila brojne nagrade, kako za muzički, tako i za glumački angažman. Osim nominacija za prestižne muzičke nagrade, „Gremi“ (Grammy), kada je 2017. godine bila nominovana u kategoriji najbolji album godine, i Bilbord (Billboard), kući je ponela i više od 50 nagrada u raznim kategorijama među kojima se najviše ističu MTV Video Music nagrade, ALMA nagrade, pet People’s Choice i čak 14 Teen Choice nagrada. Demi se upisala i u Ginisovu knjigu rekorda (Guinness World Records) kao najmlađi član žirija u takmičenju „X faktor“ (X factor).

Podijeli

Review Overview

Summary
5

4 thoughts on “Demi Lovato prekinula zaruke

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *