tužila Brada Pitta

Direktorica tužila Brada Pitta

Magazin News

Kelli Christina, direktorica zdravstvene ustanove iz američkog Teksasa, podnijela je suludu tužbu protiv glumca Brada Pitta, tvrdeći da joj je obećao brak i da joj duguje novac.

Christina tvrdi da mu je uplatila 40 hiljada dolara da se pojavi na eventima koje je organizovala za njegovu neprofitnu organizaciju “Make It Right Foundation” koja se bavi izgradnjom domova za žrtve uragana Katrina, piše Page Six.

Ova 50-godišnjakinja tvrdi da joj je Brad nekoliko puta obećao doći na event, a zatim je u posljednjem trenu otkazao, obećavši da će se sigurno pojaviti naredni put. Navodno ga je tužila za 100.000 dolara. Navela je i da je tokom dogovaranja poslova s Bradom izgradila i privatnu vezu te da su raspravljali o braku, ali da je sve propalo kada mu je prestala uplaćivati novac.

Bradov pravni tim zatražio je odbacivanje optužbi, navodeći da ni on, a niko drugi iz organizacije nije kontaktirao s Christinom.

“Ni saradnici organizacije ‘Make It Right’, kao ni gospodin Pitt nisu imali nikakve dogovore s njom. Pretpostavljamo da ju je kontaktirao neko ko se nezakonito predstavljao kao on putem interneta”, navedeno je u njihovom dopisu.

Podijeli

3 thoughts on “Direktorica tužila Brada Pitta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *