Dua Lipa: Virtuelni koncert

Dua Lipa: Virtuelni koncert

Magazin News

Dua Lipa je najavila prvi virtuelni koncert koji će održati 27. novembra ove godine, a koji predstavlja pod nazivom “Studio 2054”. Pjevačica obećava sjajno višedimenzionalno iskustvo koje će biti emitovano uživo u cijelom svijetu.

Show će se emitovati uživo iz velikog skladišta, a Dua Lipa će se u stilu dive kretati i plesati kroz namjenski specijalno kreirane scenografije: diskoteke, ultra moderne plesne dvorane i svlačionice.

Predstavljajući pjesme sa albuma “Future Nostalgia”, “Club Future Nostalgia”, te svog debitantskog albuma, Dua priprema iznenađenja sa posebnim gostima, brojnim svjetskim muzičkim zvijezdama, sa kojima će dijeliti plesni podij i stvoriti eksploziju sreće i dobrog raspoloženja.

Dua Lipa je engleska pop pevačica. Rođena je 22. avgusta 1995. godine u Londonu. Za vreme tinejdžerskih dana počela je da se zanima za muziku, te je sa samo 14 godina obrađivala pesme drugih umetnika i postavljala ih na platformu Jutjub. 2015. godine izdala je svoj prvi singl, nakon što je potpisala ugovor sa muzičkom kućom Warner Music Group. Zahvaljujući hitovima poput „Be the One“ i „New Rules“, stekla je veliku slavu i pronašla svoje mesto na muzičkoj sceni.

2016. godine objavila je i prvi dokumentarac o svom životu, po imenu „See in Blue“. Film je uradila u saradnji sa časopisom The Fader. Naredne godine izdala je svoj prvi studijski album po imenu Dua Lipa. Na albumu su se našli sedam singlova, od kojih je „Be the One“ dospeo na Top 10, britansku muzičku lestvicu.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *