Džejla Ramović objavila “Ruine”

Magazin

Mlada Goraždanka Džejla Ramović objavila je prvi singl nakon pobjede na Zvezdama Granda. Muziku za emotivnu baladu “Ruine” napisao Darko Dimitrov, dok su za tekst bili zaduženi Marina Tucaković i Milan Laća Radulović. “Mnogo truda, rada i ljubavi je uloženo u nju. Nadam se da ćete osjetiti emociju i da ćete uživati slušajući ‘Ruine'”, napisala je Džejla na svom Instagram profilu.

Džejlinu pjesmu pohvalile su mnoge poznate ličnosti, a njena publika u komentarima je imala samo riječi hvale. “Od svih ovih novih pjevačica jedino je Džejla posebna i vrijedna slušanja, pjesma je predivna”; “Nestvarno lijepa i jako pristojna djevojka”; “Predivno Džejla, ne mogu opisati koliko si me oduševila”, samo su neki od komentara. Spot za pjesmu koji je za samo četiri sata prikupio oko 220.000 pregleda radio je Miomir Milić.

Džejla Ramović je bosanskohercegovačka pjevačica koja je veliku popularnost stekla sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Glazbom se počela baviti još kao djevojčica, a prije “Zvezda Granda” pobijedila je i na glazbenom natjecanju “Neki novi klinci”. Prvi vlastiti singl objavila je 2017. godine. Može se reći da je Džejla Ramović svoju profesionalnu karijeru započela 2016. godine, sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Neki novi klinci”, ali pobjeda u trinaestoj sezoni emisije “Zvezde Granda” 20.6.2019. godine donijela joj je veću popularnost.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *