Dženan objavio novu pjesmu

Magazin

Dženan Lončarević, jedan je od omiljenih pjevača u regionu fanove je obradovao novim spotom. Riječ je o baladi koja nosi naziv “Ne vraća se ljubav nikad”, za koju je spot sniman u Tuzli i Sarajevo, a za potrebe spota iskorišteni su i predivni kadrovi sa Ramskog jezera.

U saradnji sa Banetom Opačićem koji je napisao muziku i tekst, Lončarević je još jednom uspio da pokaže da prava i kvalitetna muzika uvijek pronađe put do publike. “Ne vraća se ljubav nikad tamo gdje je bio ponos iznad”, poručuje Lončarević u novoj pjesmi.

Aranžman i produkcija djelo je Mahira Sarihodžića, dok je za režiju zaslužan Haris Dubica, s kojim Lončarević sarađuje dugi niz godina. Na ovoj pjesmi Dženan je sarađivao i sa Nerminom Puškarom, Alenom Lemeševićem, ali i Mayom Sar te Aidom Mušanović-Arsić koje su pjevale back vokale.

Muzičku karijeru započeo je svirajući prvo u klubovima u Prijepolju i okolini, a popularnost je stekao kada su snimci njegovih nastupa postali dostupni široj publici. Prvi album pod naslovom „Nikome ni reč“ objavio je 2007. godine. U dosadašnjoj karijeri izdao je pet studijskih albuma, te više od trideset singlova. Otpevao je duete s Acom Pejovićem, Indirom Radić, Eminom Jahović, Pamelom Ramljak, Zoricom Brunclik, Tropiko bendom i drugima. Desetu godišnjicu od izlaska prvog albuma proslavio je velikim koncertom na Tašmajdanu u Beogradu. Pesme „Nikome ni reč“, „Kosa do ramena“, „Dobro je to“, „Loša“, „Cvete beli“, „Hvala ti suboto uveče“, „Laufer“, „Odavde do neba“, „Pitam te“ i mnoge druge su za veoma kratko vreme osvojile publiku širom regiona.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *