Džim Keri provocira Trampa

Džim Keri provocira Trampa

Magazin News

Da glumac Džim Keri nema lijepo mišljenju o američkom predsjedniku Donaldu Trampu, i nije neka novost. Glumac je opet “udario” na aktuelnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, i to tako što je objavio crtež koji je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Budući da Amerika, kao i cijeli svijet muku muči sa korona virusom, Keri nije štedeo Trampa i indirektno je naznačio da ne radi dobar posao u suzbijanju ovog virusa. “180.000 mrtvih”, napisao je Džim. Na crtežu se nalazi čovjek na respiratoru, a na glavi je imao kapu na kojoj piše “Make America die for him” (“Neka Amerika umre za njega”).

Podsjetimo, Trampov sloga na predsjedničkim izborima bio je “Make America great again” (“Neka Amerika bude sjajno ponovo”). Crtež je izazvao lavinu komentara. Neki su napisali da je Keri “pogodio suštinu”, a neki da je ovo bio loš potez.

Carrey je rođen u Torontu, predgrađu Njumarketa u Ontariju, Kanadi. Njegova majka, Kathleen (Ketlin) je bila kućanica a otac, Percy Carrey (Persi Keri) muzičar i računovođa. Njegovi roditelji su bili zaljubljenici u umetnost. Često su imali problema sa novcem pa je tako porodica prolazila kroz periode siromaštva i blagostanja. Jim je čak jedan period detinjstva proveo radeći osmosatne smene u fabrici, dok je zajedno sa porodicom neko vreme živeo i u kombiju.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *