Edo-Majka

Edo Maajka zadrzan u bolnici

Magazin

Edo Maajka danas je trebao nastupiti na zatvaranju Fažana Media Festa, ali je zbog zdravstvenih problema njegov koncert otkazan. Naime, najpoznatiji reper s ovih prostora završio je u bolnici te je zadržan na daljim pretragama.

Kako su otkrili organizatori Fažana Media Festa, pjevaču je pozlilo, a zbog čega još nije detaljno utvrđeno. “Izvinjavamo se svima koji su zajedno s nama željno čekali večerašnji nastup Ede Maajke i njegovog benda na zatvaranju Fažana Media Festa. Edo nam se upravo javio iz bolnice nakon što mu je pozlilo. Liječnici su mu zabranili putovanje i zadržali su ga na pretragama”, napisali su organizatori na društvenim mrežama.

Reper se ubrzo obratio fanovima na Facebooku da bi ih obavijestio da je sve uredu i da ne moraju brinuti. On se zahvalio za pozive i ljubav, dodao kako nije u pitanju ništa ozbiljno i zaključio kazavši da je to njegov posao. Umjesto Ede Maajke na fažanskom Trgu Sv. Kuzme i Damjana nastupit će fažanska grupa TLM, daruvarsko-virovitički gitarski dvojac Osman & Likar te pulski Primotajo blues bend.

Podijeli

Komentariši