Ellen DeGeneres pozitivna

Ellen DeGeneres pozitivna

Magazin News

Slavna voditeljica Ellen DeGeneres pozitivna je na koronavirus. Rezultate svog testa voditeljica je objavila na društvenim mrežama, kazavši da se dobro osjeća i da ima blage simptome.

“Pozdrav svima. Želim vas sve obavijestiti da sam pozitivna na koronavirus. Srećom, trenutno se osjećam dobro. Obavijestila sam sve s kojima sam bila u bliskom kontaktu posljednjih dana i slijedim sve smjernice i preporuke ljekara. Vidimo se se ponovo nakon praznika. Molim vas, budite zdravi i ostanite na sigurnom, kod kuće”, poručila je voditeljica na svom Twitter profilu.

Njena emisija “The Ellen DeGeneres Show” nastavit će se prikazivati tek u januaru, otkrili su iz produkcije njenog showa.

U okviru ove emisije trebalo se emitirati 12 popularnih dana darivanja. Prema izvoru koji poznaje produkciju emisije, 12. nastavak trebao je biti snimljen u utorak i još nije finaliziran, ali svi pokloni će, kako kažu, i dalje biti isporučeni.

Pandemija koronavirusa tema je o kojoj se DeGeneres mjesecima bavi u svojoj emisiji. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, prije nego što je saznala da joj je test na koronu pozitivan, voditeljica je pokazala kako jedan od ljekara dobiva novi automobil. Emisija je tokom cijele sezone imala virtuelnu publiku umjesto publike uživo.

Podijeli

1 thought on “Ellen DeGeneres pozitivna

Komentariši