Elton John

Elton John objavio pjesmu

Magazin News

Elton John je predstavio do sada neobjavljenu pjesmu “Regimental Sgt Zippo”, koju je 1968. godine snimio u saradnji s Berniejem Taupinom. Ova pjesma je trebala biti objavljena na njegovom debitantskom albumu, ali su John i Taupin ipak odlučili da je ne objave u tom periodu.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, fanovi su oduševljeni novim/starim singlom te ističu kako ih asocira na kultne Beatlese. “Regimental Sgt Zippo” će biti dio novog box seta “Elton: Jewel Box” koji će od sredine novembra biti dostupan u prodaji širom svijeta.

S druge strane, Renate Blauel, bivša supruga Eltona Johna, pokušala je izvršiti samoubistvo na njihovom medenom mjesecu 1984., navodi se u dokumentima podnesenim Visokom sudu u Londonu, prenosi BBC. Blauel kaže da se predozirala Valiumom nakon što joj je suprug treći dan rekao da njihov brak ne funkcioniše.

Ova tvrdnja pojavila se u okviru njene tužbe protiv pjevača koju je podnijela ranije ove godine i kojom traži 3 miliona funti odštete jer je Elton John navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji iz 2019. i filmu “Rocketman”.

Njen advokat naveo je davni pokušaj samoubistva i niz paničnih napada tokom njihovog braka kao dokaz za dugogodišnje mentalne probleme od kojih pati njegova klijentica. S druge strane, advokati Eltona Johna priznali su postojanje sporazuma o razvodu, koji su potpisale obje strane, ali su odbacili bilo kakva kršenja uvjeta ili nanošenje psihološke povrede. Elton John je danas u sretnom braku s Davidom Furnishem.

Podijeli

1 thought on “Elton John objavio pjesmu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *