Emma Roberts blokirala

Emma blokirala majku na Instagramu

Magazin News

Američka glumica Emma Roberts blokirala je svoju majku Kelly Cunningham na Instagramu zbog toga što je na ovoj društvenoj mreži potvrdila da je Roberts trudna. Roberts je u emisiji “Jimmy Kimmel Live” ispričala zašto se odlučila ovo uraditi. Kako je kazala, njena majka nije tehnološki pismena i do prije tri godine je imala stari, preklopni mobitel. Problemi su počeli kada su se u javnosti pojavile glasine da je ona trudna.

Spekulacije su preplavile i društvene mreže, pa je jedna osoba pitala glumicu na Instagramu da li je tačno da zajedno sa svojim partnerom Garretom Hedlundom očekuje prvo dijete. Na ovo pitanje u komentarima je potvrdno odgovorila njena majka.

Prema riječima Roberts, to je bila katastrofa. Za ono što je uradila njena majka je saznala u avionu. Poručila joj je da prestane to raditi.

“U jednom trenutku sam je blokirala na Instagramu. Jedino sam to mogla uraditi. U dva sata ujutro pitala me je da li sam je blokirala. Odgovorila sam da sam to uradila”, rekla je i dodala da ju je nakon toga odblokirala. Spomenuta dešavanja je nazvala Instagram ratom s majkom.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *