Frano Lasić

Frano Lasić očekuje dijete

Magazin News

Hrvatski glumac i muzičar Frano Lasić ponovo će ostvariti u ulozi oca. Naime, njegova 30 godina mlađa supruga Milena Lasić objavila je ovu radosnu vijest na svom Instagram profilu.

Beogradska slikarka i dizajnerica Milena pozirala je ponosno sa svojim stomačićem. “Navire inspiracija u trudničkim danima”, napisala je Milena u opisu fotografije, a njeni pratitelji bili su oduševljeni ovom viješću ali i njenim izgledom.
Frano Lasić kazao je za srbijanske medije kako je veoma sretan zbog prinove, te da su i on i Milena već dugo željeli dijete. Mileni je ovo prvo dijete, dok Frano iz prvog braka ima sina Janka, a sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik ima kćerku Linu i sina Luku.

Podsjećamo, Milena i Frano vjenčali su se 2015. godine nakon dvije godine veze. Glumac se zbog Milene preselio u Beograd.

Frano Lasić poznati je hrvatski glumac i pjevač koji je u svojoj bogatoj karijeri snimio velik broj filmova i serija u Hrvatskoj, od kojih su neki odrađeni i za stranu produkciju. Rođen je 12.11.1954. godine. Glasi za velikog zavodnika, a ženio se četiri puta. Film po kojem ga svim pamte je Vrdoljakov Kiklop.

Lasića danas znaju svi s prostora bivše države jer je ne samo kvantitetom, već i kvalitetom obilježio jugoslavensku i hrvatsku kinematografiju. Već je pretplaćen na uloge u raznim telenovelama, gdje najčešće utjelovljuje lik nekog šarmantnog zavodnika. Iznimno je ponosan na svoju djecu koja su mu danas najveća životna sreća.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *