Halle Berry ponovo na sudu

Halle Berry ponovo na sudu

Magazin News

Glumica Halle Berry u oktobru 2015. otkrila je da se razvodi od supruga Olivera Martineza s kojim ima sina Macea. Međutim, pet godina kasnije, izgleda da bivši supružnici još uvijek imaju neriješenih računa jer su ponovo dobili poziv za sud.

Navodno je poziv došao jer svih ovih godina bivši supružnici nisu potpisali formulare oko starateljstva, iako su oboje pristali na zajedničko starateljstvo nad sinom Maceom. Međutim, ovaj put glumica je odlučila sama sebe braniti i predstavljati pred sudom, a s dugogodišnjom advokaticom Marinom Zakiyan Beck krajem juna otkazala je sve nadolazeće parnice.

S druge strane, Martineza i dalje predstavlja utjecajna advokatica Laura Wasser. Još uvijek nije poznato oko čega će se tačno na sudu voditi rasprava jer su Oliver i Halle nakon razvoda bili u koreketnim odnosima i zajedno odgajali sina.

“Idemo dalje s poštovanjem i ljubavlju jedno prema drugom, a najvažnije će nam biti da činimo ono što je najbolje za našeg sina”, pisalo je u zajedničkoj izjavi slavnog para koji je u zahtjevu za razvod kao razlog naveo nepomirljive razlike.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *