Ijan Mekelen i Oliver Stone

Ijan Mekelen i Oliver Stone primili vakcine

Magazin News

Britanski glumac Ijan Mekelen (81) izjavio je da se oseća euforično nakon što je u sredu primio Fajzerovu vakcinu protiv koronavirusa, prenose mediji. Zvezda filmskih serijala “Gospodar prstenova” i “Iks-men”, primio je vakcinu na Univerzitetu “Kraljica Meri” u Londonu.

“Veoma sam srećan što sam primio vakcinu, i bez oklevanja bih je svakom preporučio”, saopštio je Mekelen na Tviteru, prenose mediji. Budući da ima više od 80 godina, Mekelen spada u prioritetnu grupu za vakcinaciju protiv koronavirusa u Velikoj Britaniji. Glumac je izjavio i da se nada da će kako sve više ljudi bude primalo vakcinu, i život polako početi da se vraća u normalu.

Američki režiser Oliver Stoun primio je rusku vakcinu protiv virusa korona i izjavio da ne razume zašto je ignorišu na Zapadu. “Primio sam vakcinu pre nekoliko dana. Još uvek ne znam koliko je ruska vakcina efikasna, ali sam čuo mnogo pozitivnih reakcija na nju. Predstoji mi da se vakcinišem još jednom, biće potrebno da dođem ponovo”, rekao je Stoun.

“Ne razumem zašto je na Zapadu ignorišu, štampa jednostavno prećutkuje sve informacije”, rekao je Stoun za ruski “Prvi kanal”. Ranije je saopšteno da trostruki dobitnik “Oskara” snima film u Belojarskoj nuklearnoj elektrani u Sverdlovskoj oblasti.

Ministarstvo zdravlja Rusije registrovalo je u avgustu prvu na svetu vakcinu protiv virusa korona, koju je razvio Nacionalni istraživački centar za epidemiologiju i mikrobiologiju “Gamaleja” u saradnji sa Ruskim fondom za direktne investicije.

Ruski fond za direktne investicije saopštio je ranije danas da efikasnost ruske vakcine kod teških slučajeva infekcije iznosi čak 100 odsto.

Podijeli

2 thoughts on “Ijan Mekelen i Oliver Stone primili vakcine

Komentariši