Influenserka šokirala fanove

Magazin

Miroslava Duma je najpoznatija ruska influenserka koja je uspješno vratila interesovanje za modu u ovu zemlju. Definitivno je u pitanju jedna od najuticajnijih žena u svijetu mode. Međutim, sada je šokirala objavom da je teško bolesna. Tridesetčetvorogodišnja Duma otkrila je da su joj dijagnostikovali rijetku plućnu bolest zbog koje joj je ostalo samo sedam mjeseci života.

“Bilo je prilično zastrašujuće kada su mi to rekli, ali sada shvatam da su posljednji mjeseci mog oporavka vjerovatno bili najsrećniji trenuci u cijelom mom životu. Odjednom sam prestala da jurim i shvatila koliko volim život, koliko je lijep ovaj naš svijet i koliko želim da ostanem ovdje sa ljudima koje volim. Po prvi put u životu sam vidjela plavo nebo i prelijepa zelena stabla, kao da sam do sada živjela na sasvim drugoj planeti. Probudila sam se srećna samo zato što sam mogla da provedem još jedan dan ovdje. Cijeli život sam tražila odobravanja drugih i bila opsjednuta lajkovima kako u pravom, tako i u virtuelnom svijetu, bez da sam shvatala da zapravo moram prvo da naučim da volim sebe”, rekla je ona i dodala:

“Godine samokritičnosti, sumnji, stresa, raznoraznih dijeta, fizički, psihički, ali i emotivno gurajući se do krajnjih granica dovela sam se do toga da je moj imunitet kolabirao i postala sam jako bolesna. Sada shvatam da su moji posljednji mjeseci ujedno bili i najkreativniji u moje 34 godine života. Uspjeh danas ne mjerim po spoljašnjim faktorima, nego po onome što nosim u sebi. Mjerim ga po svom zdravlju, ali i zdravlju onih koje volim. Posljednje dvije godine svemir mi je prouzrokovao niz događaja koji su se ponekad činili nadrealnim, poput smiješnih grešaka koje je napravio moj advokat, što me dovelo do rane dijagnoze i tako mi dalo šansu za život. Vidjela sam znakove svuda, kao da je neko želio da mi poruči ‘ne odustaj’. Danas nastavljam da slijedim svoj san i vjerujem da mogu da pomognem da spasimo našu planetu, bez obzira na sve. Nadam se da ću jednog dana to moći da vam ispričam. Ono najvažnije: Hvala svim važnim ljudima u mom životu, volim vas svim srcem i plućima”, napisala je Miroslava Duma uz jednu fotografiju.

Miroslava je supruga ruskog preduzetnika Alekseja Mikeva sa kojim ima troje djece. Nakon studija sa samo 26 godina pokrenula je medijsku platformu Fashion Tech Lab i brzo postala uticajna u svijetu mode, prenosi “Telegraf.rs”. U Rusiji je smatraju kraljicom stila, pa ne čudi što je mnoge jako pogodila ova vijest.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *