Jennifer Aniston

Jennifer Aniston pozvala fanove

Magazin News

Nakon što je slavna glumica Jennifer Aniston pozvala ljude da tokom predstojećih američkih izbora ne glasaju za Kanyea Westa, oglasio se i sam reper. Suprug reality zvijezde Kim Kardashian West oglasio se na Twitteru.

West je u oktobru zatražio od svih onih koji ga favoriziraju da na predstojećim izborima u Americi zaokruže njegovo ime. Aniston je s druge strane podržala Joea Bidena i zatražila od brojnih fanova da ignorišu Kanyeov prijedlog.

“Riječ je o budućnosti ove zemlje i svijeta. Glasajte za jednaka ljudska prava, za ljubav i pristojnost. Nije smiješno glasati za Kanyea. Ne znam kako bih to drugačije rekla. Molim vas, budite odgovorni”, poručila je glumica.

West je nakon tog njenog komentara objavio screenshot članka s naslovom da Jennifer Aniston podržava Bidena i poručuje fanovima da nije smiješno glasati za njega.

“Wow, ovaj intervju kod Rogana ih je potresao. Ajmoooo”, napisao je na Twitteru, da bi tu poruku kasnije izbrisao.

Reper se referirao na nedavno gostovanje u podcastu Joea Rogana, “The Joe Rogan Experience”, gdje je govorio o predsjedničkoj kandidaturi, problemu s mentalnim zdravljem pa sve do koronavirusa kojeg je prebolovao.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *