Jennifer Garner

Jennifer Garner nasmijala internet

Magazin News

Jennifer Garner je prikupila 10 miliona pratitelja na Instagramu, a kako bi se zahvalila svojoj vojsci vjernih obožavatelja, rekreirala je jednu od njenih najseksi filmskih scena. U novom videu glumica je gotovo dvije decenije poslije ponovo snimila scenu iz špijunske serije “Alias”, a u kojoj se pojavljuje na bazenu u seksi izdanju.

Međutim, dok je Garner 2003. godine u ovoj sceni iz bazena izronila u plavom bikiniju, prije nego je zavodljivo odšetala skidajući gornji dio kostima, u današnjoj rekonstrukciji stvari izgledaju posve drugačije. Za početak, umjesto bikinija, majka troje djece odlučila se za kombinezon, a visoke potpetice zamijenila je kućnim papučama.

“Mnogo sam zahvalna svima. Kako bih proslavila vas 10 miliona, postavljam video koji sam obećala svom menadžeru da neću nikada objaviti. Dame, u nekom trenutku 2021. godine pokušat ću izgledati slatko za vas”, napisala je 48-godišnja Garner na Instragramu.

Duhovita glumica uspjela je nasmijati internet publiku, što vješto čini i proteklih mjeseci objavljujući razne klipove iz njenog doma.

Jennifer Garner ponosna je vlasnica kompanije “Once Upon a Farm” koja proizvodi organsku hranu za bebe. Budući da se bavi poljoprivredom, ona u svojoj kompaniji ima i veliki broj traktora. Glumica je svojim pratiteljima na Instagram profilu odlučila pokazati kako vozi traktor, ali i kako će izgledati njena novogodišnja proslava na farmi.

Ona je bez straha i s osmijehom na licu vozila traktor sve vrijeme mašući prema kameri. Njena kolegica Reese Witherspoon napisala joj je da je naslađa osoba na svijetu, dok su joj fanovi pisali kako je “najljepša i najzgodnija farmerka”, te da je vole zbog toga što ja tako prirodna. Jennifer je ponosno pokazala i kako je okitila svoj kokošinjac.

Podijeli

1 thought on “Jennifer Garner nasmijala internet

Komentariši