Jennifer Lopez

Jennifer Lopez uveliko radi

Magazin News

Poznata i uspješna pjevačica i glumica Jennifer Lopez pridružuje se svojim kolegicama koje potpisuju vlastitu liniju kozmetike, a brend “J.Lo Beauty” od 1. januara naredne godine nudit će ključne formule za njegu kože lica i tijela. Na Instagramu je već napravljen zvanični profil brenda “J.Lo Beauty” koji ima 158.000 pratilaca. Moto pjevačice, ali i cjelokupne kolekcije je – “Ljepota nema datum isteka” (“Beauty has no experation date”).

Jennifer Lopez je na ovoj društvenoj mreži u jednom od videa kazala da je na kolekciji radila više godina i da je htjela biti sigurna u formule koje nose njeno ime. Dodala je da “J.Lo Beauty” nije posao i biznis, već ispunjenje njenih snova koji traju više od 30 godina.

J.Lo je inače prepoznatljiva po sjaju i hidrataciji kože lica i tijela pa postoji mogućnost da će se najvjerovatnije na tome bazirati njena linija kozmetike. Osim kvalitetnih proizvoda za njegu kože, odavno je svima jasno da ova poznata pjevačica voli i u velikoj mjeri koristi highliter formule zavidnog sjaja. Kada je riječ o make-up proizvodima, uglavnom bira one jačeg pigmenta u kojima preovladavaju nijanse žute i narandžaste.

Nakon što je fotografijama na kojima je potpuno razodjevena najavila izlazak nove pjesme, slavna diva Jennifer Lopez sada je zvanično predstavila singl “In the Morning”.
“Ukoliko me voliš, reci mi to ujutru, ne samo uvečer kada želiš moje tijelo”, pjeva JLo u novoj pjesmi koja je dostupna na svim online muzičkim platformama.

Iako je publika očekivala videospot u kojem bi se JLo pojavila potpuno naga, pjevačica se ipak odlučila za popularnu lyrics verziju pjesme kroz koju se prožima nekoliko njenih fotografija na kojima je ispozirala gola. I ovu priliku mnogi su iskoristili kako bi čestitali pjevačici na zanosnom izgledu i u pedesetim godinama. Fanovi ističu da Lopez drži tron u showbizz svijetu već više od tri decenije.

Podijeli

Komentariši