Jeremiah Jerry Harris

Jeremiah Jerry Harris optužen

Magazin News

Nakon što je sredinom septembra u javnost izašla vijest da je akter Netflixovog dokumentarca Jeremiah Jerry Harris upleten u seks skandal, stigli su novi detalji. Naime, sada je podignuta i službena optužnica protiv 21-godišnjeg Jerryja, koji je prema riječima tužitelja kriv za silovanje i eksploatisanje najmanje deset dječaka.

Tužitelji traže određivanje istražnog zatvora za 21-godišnjaka, koji se proslavio u Netflixovoj dokumentarnoj seriji “Cheer”. Ako sud odluči da je kriv, prijeti mu i do 15 godina zatvora.

U optužnici ga nazivaju seksualnim predatorom koji se nije mogao kontrolisati. Tužitelji također ističu da nije sigurno da Jerry izađe na slobodu prije samog suđenja, a razlog tome navode razgovore s nekoliko žrtvi, koje su identično opisale njegovo ponašanje, odnosno seksualno iskorištavanje maloljetnika, piše Fox News.

“Harrisu se ne smije dopustiti da naudi drugom djetetu”, napisali su tužitelji.

Iako glumac od samog početka skandala nije ništa komentarisao, prilikom hapšenja je rekao da se ne smatra krivim, da bi kasnije vlastima priznao da je imao oralni i analni seks sa 15-godišnjakom na jednom navijačkom skupu 2019. godine. Harris je nakon svega izbrisao sve svoje društvene mreže.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *