Johnny Depp

Johnny Depp negirao

Magazin News

Holivudski glumac Johnny Depp negirao je da je ošamario bivšu suprugu Amber Heard nakon što je ona ismijala jednu od njegovih tetovaža. On je optužio Heard da mu je namjestila cijelu aferu. Naime, Depp je tužio tabloid Sun i njegovog izdavača News Group (NGN), zbog toga što ga je u svojim člancima nazvao “nasilnikom prema supruzi”. Odbrana Sun-a ustrajala je u istinitosti njihove priče, te su insistirali na dokazima da je Depp ipak udario svoju suprugu, što je on oštro negirao.

Podsjećamo, Heard je tvrdila da ju je Depp prvi put udario početkom 2013. godine, na čije se svjedočenje oslanja NGN u svojoj obrani. Drugog dana suđenja, NGN-ova advokatica Sasha Wass je saslušanje započela s pitanjem o navodnom incidentu u martu 2013. godine, a koji je vezan za ismijavaje njegove tetovaže “Wino Forever”.

Wass je tvrdila da je Heard napravila šalu u vrijeme kada je Depp bio jako pijan, na šta je on odgovorio da se ne sjeća. Advokatica je tada kazala kako je Depp bivšu suprugu ošamario tri puta, što je on negirao. Depp je kazao kako je incident izmišljen i da mu se pravila afera kako bi ispao serijski nasilnik.

Wass je pitala Deppa i o navodnom incidentu na letu iz Bostona za Los Angeles u maju 2014. godine u kojem je Depp navodno vikao na svoju suprugu zbog toga što je sumnjao da ima aferu s glumcem Jamesom Francom, te da ju je čak i ošamario. Depp je i ovu tvrdnju negirao i dodao kako Amber nije nazvao “ku*vom”. U ovom slučaju svjedočit će i Deppove bivše partnerice poput Vanesse Paradis i Winone Ryder. Saslušanje bi trebalo trajati tri sedmice.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *