Justin Bieber

Justin Bieber o mentalnim problemima

Magazin News

Kanadski pjevač Justin Bieber u novom dokumentarcu otkrio je da je želio pobjeći od mentalnih problema s kojima se borio, priznavši da je bilo trenutaka u kojima se osjećao suicidalno. Svoje potajne borbe sa samoubilačkim mislima 26-godišnji pjevač je otkrio u novom YouTube dokumentarcu “Justin Bieber: Sljedeće poglavlje”.

“Mislim da je bilo trenutaka kad sam bio stvarno, stvarno suicidalan. Pitao sam se hoće li ta bol ikad nestati? Bilo je tako konzistentno, bol je bila tako postojana. Samo sam patio. Radije sam htio ne osjećati ništa nego to”, kazao je pjevač u dokumentarcu.

Pop zvijezda kaže da se mogao poštedjeti boli da je glasnije govorio o svojim problemima te da sada želi potaknuti druge da budu otvoreniji u pogledu svog mentalnog zdravlja. “Samo želim potaknuti ljude. Ako se osjećate usamljeno, razgovarajte o tome. Recite to naglas”, savjetuje Bieber.

On se 2018. godine skrasio u braku s manekenkom Hailey Baldwin, a o svojim borbama s pritiscima koje nosi slava iskreno je progovorio prošle godine na Instagramu.

“Kada ste pretrpani svojim životom, prošlošću, poslom, odgovornostima, emocijama, porodicom, finansijama, vezama, teško je ustati ujutro iz kreveta s pozitivnim stavom. Kad osjećate da slijedi problem za problemom, dan počnete predviđati kroz prizmu straha, počnete predviđati još jedan loš dan”, napisao je Bieber.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *