Justin Bieber bozicna pesma

Justin Bieber snima božićnu pjesmu

Magazin News

Kanadski pjevač Justin Bieber udružio se s horom medicinskih sestara, ljekara i drugog osoblja Nacionalne zdravstvene službe (NHS) u Velikoj Britaniji kako bi snimio božićnu pjesmu. Hor Lewisham i Greenwich pri NHS-u su posudili svoje glasove u Bieberovom singlu “Holy” koji je u oktobru zauzeo sedmo mjesto na muzičkoj ljestvici.

Riječ je o projektu koji ima humanitarni karakter, a cilj je i to da ovaj singl pobijedi u utrci za božićni broj jedan. “Bila mi je čast upoznati sve iz hora i udružiti se s njima kako bismo radili na jednom ovakvom projektu”, kazao je Bieber.

Prihodi singla Holy u novom ruhu će biti podijeljeni između organizacije NHS Charity Together, koja je skup više od 230 NHS dobrotvornih organizacija, te između Lewisham i Greenwich NHS Trust Charity.

Članica hora Pamela Lutalo, koja je ove godine radila na COVID odjelu, kazala je da je “Holy” zapravo pjesma zahvalnosti porodicama, prijateljima, kolegama i zajednici za pruženo ohrabrenje ljudima tokom pandemije. Holly je jedna od sedam ovogodišnjih pjesama koje će se takmičiti u utrci za božićni broj jedan.

Podijeli

Komentariši