Kate Beckinsale

Kate Beckinsale prekinula vezu

Magazin News

Glumica Kate Beckinsale nakon devet mjeseci prekinula je vezu s dvadeset godina mlađim pjevačem Goodyjem Graceom. Da je njihovoj ljubavi došao kraj, fanovi su primjetili su nakon što su shvatili da su jedno drugo prestali pratiti na društvenim mrežama. Goddy Grace nakon prestanka karantine vratio se nazad u rodnu Kanadu.

“Uvjeravam vas kako niko ne treba muškarca. To je pitanje želi li neko muškarca ili ne”, poručila je Beckinsale. Ovo nije bio prvi sukob koji je glumica imala na društvenim mrežama, a koji se tiče njenog ljubavnog života.

Nakon što ju je neko od pratilaca pitao zašto se stalno viđa s muškarcima koji bi joj mogli biti djeca, glumica nije ostala dužna odgovor. “Svaku sam svoju vezu započela samo zato da tebe iživciram”, duhovito je odgovorila Beckinsale.

Do sada je bila u vezama s 26-godišnjim Peteom Davidsonom, 21-godišnjim Mattom Rifeom i 30-godišnjim Jackom Whitehallom. Beckinsale je svojim kritičarima uzvratila činjenicom da muškarci stalno rade šta žele, dok se žene s druge strane tretiraju kao “politički aktivisti” kad učine nešto zabavno. “Sjedit ću kod kuće i plesti u iščekivanju menopauze”, šaljivo je poručila glumica.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *