Kćerka Paula Walkera

Kćerka Paula Walkera

Magazin News

Baš kao što je bila i njihova veza, i veza između kćerke Paula Walkera i djece Vina Diesela je neraskidiva. Naime, u ponedjeljak je 21-godišnja Paulova kćerka Meadow podijelila fotografiju sa svo troje Dieselove djece: kćerkama Paulinom i Similce i sinom Vincentom.

“Moja porodica, zauvijek”, napisala je Meadow. Ovo nije prvi put da Diesel i Meadow objavljuju zajedničke fotografije. On joj je u novembru zajedničkim fotografijama čestitao rođendan.

“Mogao bih reći da sam jako ponosan na osobu koja postaješ, ali bez obzira na to, ja sam uvijek bio ponosan na tebe. Sretan rođendan, Meadow. Znam da si napunila 21 i da si silno željela otputovati u Japan, ali porodica te čeka s kolačem kad stigneš kući. Volim te, dijete”, tvoj ujka Vin.

Meadow je brzo odgovorila na Dieselovu čestitiku napisavši: “Puno vam hvala. Jedva čekam da se vidimo uskoro. Volim vas moji mali anđeli. Podsjećamo, Walker je poginuo saobraćajnoj nesreći u novembru 2013. godine u 40. godini, samo nekoliko dana nakon što je Meadow napunila 15 godina. Budući da su Paul i Diesel bili bliski prijatelji, on se nastavio brinuti o Meadow.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *