Kim Kardašijan

Kim Kardašijan postala samaricanka

Magazin News

Kim Kardašijan objavila je da poklanja 500.000 dolara svojim obožavaocima. Rijaliti zvijezda objavila je na svom Twitter profilu fotografiju i objasnila da poklanja po 500 dolara za 1.000 ljudi.

“Godina 2020. je bila teška i mnogi su zabrinuti hoće li moći da plate stanarinu, osiguraju hranu za svoju porodicu ili kupe djeci poklon za Božić. Želim da širim ljubav slanjem 500 dolara za 1.000 ljudi. Najljepše je doba godine”, napisala je Kim i pozvala fanove da ostave svoje podatke kako bi mogla da uplati novac onima koje odabere.

Sve što pratioci treba da urade je da upišu u komentar hashtagove “$cashtag” i #KKWHoliday. Ali, Kim ne daje svoj novac, već je riječ o sponzorskom projektu.

Medijsku pažnju prvi put je privukla družeći se s bogatom naslednicom Paris Hilton (Paris Hilton), a nakon što je 2007. godine u javnost procureo snimak seksa s njenim tadašnjim dečkom pevačem Rej Džijem (Ray J), doživela je planetarnu popularnost. Godinu dana kasnije započelo je emitovanje rijaliti serijala „U korak s Kardašijanima“ („Keeping Up with the Kardashians“) koji je pratio život njene porodice. Njihova svakodnevnica je tada postala glavna tema svih svetskih tabloida.

U poslednjih nekoliko godina njen uticaj na društvenim mrežama je veoma porastao, tako da na Tviteru (Twitter) i Instagramu (Instagram) ima desetine miliona pratilaca. Osim toga, dizajnirala je nekoliko linija odeće i kozmetičkih proizvoda, te igricu „Kim Kardašijan: Holivud“. Njena veza s reperom Kanjeom Vestom dodatno je privukla pažnju javnosti. Par se venčao 2014. godine i imaju dvoje dece.

Podijeli

2 thoughts on “Kim Kardašijan postala samaricanka

Komentariši